Junior secretaresse / officemanager

 

Functie:

Jij gaat samen met de huidige secretaresse / officemanager de onderneming op secretarieel en organisatorisch gebied naar een hoger niveau tillen. Je takenpakket is zeer divers en bestaat uit het ondersteunen van de partners / het team. Hier kan je denken aan het beheren van de agenda’s, inkomende en uitgaande correspondentie, facturatie, het verzorgen van de lunch en het ontvangen van klanten. Daarnaast beantwoord je de telefoon en houd je het kantoor up and running.

Profiel kandidaat:

- proactieve houding;
- representatief en in staat om nauwkeurig te werken;
- uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
- goede kennis van het MS Officepakket;
- relevante (kantoor) werkervaring en/of een diploma op secretarieel gebied;
- parttime / fulltime beschikbaar (minimaal 32 uur);
- woonachtig in (regio) Amsterdam.

Amstone Tax Lawyers B.V. is een klein en informeel maar ambitieus belastingadvieskantoor in het centrum van Amsterdam. Ons kantoor is volop in ontwikkeling en daarom zijn wij nu op zoek naar een spontane en pro-actieve collega om onze dynamische en groeiende kantoororganisatie op allerlei gebieden te ondersteunen. Wij adviseren klanten in zowel binnen- als buitenland en, omdat wij een kleine organisatie zijn, zullen jouw werkzaamheden zowel van secretariële, administratieve, representatieve als facilitaire aard zijn.

Aanbieding:

Een informele werkplek binnen een klein team waar geen dag hetzelfde is. Er is veel diversiteit in de werkzaamheden en wij bieden een marktconform salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Iedere dag lunch je met elkaar en daarnaast staat er bijna iedere vrijdag een borrel klaar. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Dennis Langkemper, dennis.langkemper@amstone.nl, tel. 020-8201 555. Spreekt deze functie je aan, dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae op info@amstone.nl