Junior secretaresse / officemanager

 

Functie:

Jij gaat samen met de huidige secretaresse / officemanager de onderneming op secretarieel en organisatorisch gebied naar een hoger niveau tillen. Je takenpakket is zeer divers en bestaat uit het ondersteunen van de partners / het team. Hier kan je denken aan het beheren van de agenda’s, inkomende en uitgaande correspondentie, facturatie, het verzorgen van de lunch en het ontvangen van klanten. Daarnaast beantwoord je de telefoon en houd je het kantoor up and running.

Profiel kandidaat:

- proactieve houding;
- representatief en in staat om nauwkeurig te werken;
- uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
- goede kennis van het MS Officepakket;
- relevante (kantoor) werkervaring en/of een diploma op secretarieel gebied;
- parttime / fulltime beschikbaar (minimaal 32 uur);
- woonachtig in (regio) Amsterdam.

Amstone Tax Lawyers B.V. is een klein en informeel maar ambitieus belastingadvieskantoor in het centrum van Amsterdam. Ons kantoor is volop in ontwikkeling en daarom zijn wij nu op zoek naar een spontane en pro-actieve collega om onze dynamische en groeiende kantoororganisatie op allerlei gebieden te ondersteunen. Wij adviseren klanten in zowel binnen- als buitenland en, omdat wij een kleine organisatie zijn, zullen jouw werkzaamheden zowel van secretariële, administratieve, representatieve als facilitaire aard zijn.

Aanbieding:

Een informele werkplek binnen een klein team waar geen dag hetzelfde is. Er is veel diversiteit in de werkzaamheden en wij bieden een marktconform salaris, afhankelijk van leeftijd en ervaring. Iedere dag lunch je met elkaar en daarnaast staat er bijna iedere vrijdag een borrel klaar. Wil je meer weten? Neem dan contact op met Dennis Langkemper, dennis.langkemper@amstone.nl, tel. 020-8201 555. Spreekt deze functie je aan, dan nodigen wij je uit te reageren. Wij ontvangen graag jouw motivatiebrief met daarbij je curriculum vitae op info@amstone.nl

 

Fiscaal adviseur

Amstone is op zoek naar een fiscaal adviseur met 4 tot 8 jaar werkervaring, liefst opgedaan bij een internationaal opererend kantoor.

In onze praktijk houden wij ons bezig met dezelfde inhoudelijke vraagstukken als je bij de grote kantoren gewend bent. We werken echter in een kleinere, informele werkomgeving waar ruimte is voor zowel inhoudelijke als persoonlijke ontwikkeling. Maar bovenal willen wij veel plezier beleven aan ons werk.

Vanwege onze gevarieerde praktijk zal je merken dat je je zal ontwikkelen tot een veelzijdige adviseur met kennis van meerdere fiscale vakgebieden. Het fiscaal begeleiden van fusies en overnames, allround advisering voor bedrijven en het opzetten van private equity fondsen behoren tot onze dagelijkse werkzaamheden. Maar bijvoorbeeld ook het fiscaal bijstaan van startups en ondernemers/DGA’s.

Mocht je interesse hebben om ons team te komen versterken, stuur dan je CV met een motivatiebrief naar info@amstone.nl. Als je vragen hebt over ons kantoor of de sollicitatieprocedure kan je contact opnemen met Dennis Langkemper (tel. 020 8201 552).